Renovering af hus

En renovering af hus kan betyde, at du gerne vil renovere hele huset på én gang, men det kan lige så vel være en langsom renovering af de enkelte rum, som foretages rum for rum.

Hos EH & Søn kan du få en veludført renovering af hus, men vi kan også hjælpe dig med renovering af køkken, badeværelse eller hvilket som helst rum, som har brug for en kærlig hånd.

Blandt nogle af de renoveringsopgaver vi løser kan nævnes:

Uanset om der er tale om en stor eller lille renoveringsopgave, så kan du trygt overlade ansvaret til os og vores dygtige medarbejdere. Vi sætter en ære i levere kvalitets håndværk, afleveret til tiden og til en god pris.

Renovering af badeværelse

Det er sjældent en god idé at gå i gang med renovering af badeværelse helt alene; dette kræver nemlig en vis ekspertise. Ved en badeværelse-renovering skal der som oftest ordnes rør og el, og her er der behov for en fagmand for at få et ordentligt resultat.

En komplet renovering af badeværelse kan blive en dyr og langsommelig proces, hvis ikke den udføres korrekt i første omgang.

Med EH & Søn får du lige den renovering af badeværelse, som vil passe dig og dine behov bedst. Du kan få en gennemgående renovering af badeværelse, eller en delvis renovering af badeværelse alt efter, hvad du ønsker.

Renovering af køkken

Et andet rum, der kan ændre udtryk af at blive renoveret, er køkkenet. En køkken-renovering gør det nemmere for dig at bruge dit køkken. Med en gennemgående renovering af køkken fra EH & Søn får du et smukt, nyt køkken, som passer lige til dig og din familie.

Det er selvfølgelig også muligt at fokusere på mere overfladiske ændringer, når vi snakker køkken-renovering.

En renovering af køkken behøver heller ikke være en total hovedpine. Der er masser af måder at få din køkken-renovering gennemført på, så den er til mindst mulig gene for dig og din familie. 

Hvad koster renovering af hus?

Hvis det klør i fingrene for at få en hel husrenovering, kan du altid få hjælp hos EH & Søn. En gennemgående renovering af hus kan dog godt blive en dyr fornøjelse, så vær helt sikker på, at du har gennemtænkt, hvordan din husrenovering gerne skal foregå. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du har brug for inspiration og vejledning.

Så hvad koster renovering af hus? Desværre er der ikke et nemt og ligetil svar på dette spørgsmål. Det afhænger i høj grad af husets størrelse samt renoveringens omfang. Drømmer du derfor om en renovering af hus, bør du tage kontakt i en ekspert, som kan give dig et prisestimat på lige netop den renovering, du ønsker.

Husrenovering gjort nemt

Renovering af hus giver noget af en omvæltning i dagligdagen. Så hvorfor ikke gøre husrenovering så nemt for dig og din familie som muligt? Ved at få hjælp af professionelle som EH & Søn kan du få en renovering, som nok skal blive så behagelig som muligt. Her kan du få hjælp til husrenovering, badeværelse-renovering, køkken-renovering og meget mere.

Kontakt os på telefon 20 15 54 58 eller skriv til vores e-mail info@ehogson.dk for at høre nærmere.

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Kontakt os

EH & Søn ApS, Lyngevej 12, 2640 Hedehusene
Telefon: 2015 5458
info@ehogson.dk
CVR: 70121328

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Vi udfører

  • Tilbygning​
  • Tag
  • Døre
  • Gulve
  • Isolering
  • Reparationer

Medlem af

Medlem af Dansk Byggeri