Facaderenovering

Facaderenovering udføres med stor erfaring

Skal du bruge et kompetent tømrerfirma til at udføre en grundig facaderenovering i Roskilde, København eller andet sted på Sjælland?

​Hos EH & Søn ApS har vi mere end 30 års erfaring med facaderenovering af alle typer bygninger og boliger.

​Der kan være mange grunde til at renovere en bygningsfacade. Typisk er den gamle facade slidt og medtaget, men det kan også være et ønske om at forny sig og give boligen værdi.

​Giv bygningen et nyt udseende med en facaderenovering

Ønsker du at skabe et helt nyt udseende til din bygning, kan en facaderenovering være løsningen, der giver dig præcis det, du leder efter. Vi udfører alle former for facaderenovering i forbindelse med større projekter for private og erhverv.

​Skal der ny beklædning på det gamle beton eller murværk, findes der i dag en masse nye løsninger, som giver et elegant og flot look, der også holder længe.

Kvaliteten af nutidens byggematerialer er fremragende, hvilket giver os grobund for at levere et perfekt resultat, så du får en ny facade, som du har drømt om.

​Vi udfører alt fra isolering til udskiftning, og vi monterer nyt – for eksempel eternit, skiffer, kompaktlaminat eller noget helt fjerde. Vi har en løsning til ethvert behov og enhver smag.

​Få et flot resultat med en facaderenovering

Med en facaderenovering kan boligen eller bygningen se flottere ud, end den har gjort før.

​Vi har kompetencerne til at føre dine drømme ud i livet samt erfaringen, der sikrer dig det bedste resultat. Vi er altid klar med personlig rådgivning og vejledning, hvis dette ønskes.

Kontakt os på telefon 20 15 54 58 eller skriv til vores e-mail info@ehogson.dk for et uforpligtende tilbud på en facaderenovering.

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Kontakt os

EH & Søn ApS, Lyngevej 12, 2640 Hedehusene
Telefon: 2015 5458
info@ehogson.dk
CVR: 70121328

Vi udfører

  • Tilbygning​
  • Tag
  • Døre
  • Gulve
  • Isolering
  • Reparationer

Medlem af

Medlem af Dansk Byggeri