Om EH & Søn ApS

Godt håndværk, kvalitet og service er grundstenene i vores forretning

Godt håndværk, kvalitet og service har altid været i centrum. Og det er fortsat de vigtigste grundsten i virksomhedens værdigrundlag. Hos EH & Søn ApS ønsker vi at være kendt for at levere håndværksydelser af høj kvalitet, til den aftalte tid og pris. Hos os er en aftale en aftale - sådan har det altid været.

​Hoved- og fagentrepriser ​til alle typer af byggeprojekter

Tømrerfirmaet Ejner Hansen & Søn ApS er virksomhedens juridiske navn, men i dagligdagen forkorter vi det til EH & Søn. Vi har med stolthed drevet tømrer/snedkervirksomhed igennem 4 generationer. Herigennem har vi en lang liste af referencer, der dokumenterer en solid erfaring i, at varetage både hovedentrepriser og fagentrepriser indenfor alle typer af bygge- og renoveringsprojekter.

Fast stab af loyale og dygtige medarbejdere

Vi er stolte af, at kunne præsentere en fast stab af dygtige faglærte tømrer- og snedkersvende med mange års erfaring og anciennitet. Vi beskæftiger naturligvis også lærlinge, så vi er med til at sikre de næste generationer fortsat højt kvalificeret arbejdskraft - både i egne rækker og i branchen.

​​Vores medarbejdere er kendt for at arbejde professionelt og serviceminded iht. de regler og normer, der er gældende på både offentlige, erhvervsmæssige og private ejendomme.

​Målsætning

Hos EH & Søn ApS ønsker vi at være kendt for, at være et pålideligt og troværdigt tømrerfirma, der leverer håndværksydelser af høj kvalitet og som indgår aftaler, der holder. Det har vist sig at være kvaliteter der betyder, at vores kunder vender tilbage til os igen ved nye byggeprojekter og anbefaler os til andre
– se referencer og kundetilfredshedsundersøgelse.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Kontakt os

EH & Søn ApS, Lyngevej 12, 2640 Hedehusene
Telefon: 2015 5458
info@ehogson.dk
CVR: 70121328

Vi udfører

  • Tilbygning​
  • Tag
  • Døre
  • Gulve
  • Isolering
  • Reparationer

Medlem af

Medlem af Dansk Byggeri