Ombygning af hus

Vi klarer ombygningen af dit hus

Modsat en renovering af hus er en ombygning af hus en meget intens proces, som kan ændre hele husets form både indvendigt og udvendigt. En ombygning vil altså føre til, at du kan have en helt ny fordeling af rum i dit hus.

Ved at få hjælp til ombygning af huset kan du få en ny rumfordeling, som kommer til at virke for dig og din familie. En ombygning kan give større badeværelser, mere plads i skabene og bedre soveværelser, men samtidig har I stadig jeres gode, gamle hus.

I løbet af de seneste år er eksempelvis ombygning af parcelhus blevet meget populært. Ombygning kan gøres i mange grader, enten så husets gamle silhuet stadig består, eller så man dårligt kan genkende den originale bygning.

Ombygning af parcelhus

Parcelhuse var særligt populære i slutningen af 1960’erne, men i dag ønsker mange ejere af parcelhuse at få en gennemgående ombygning af denne lidt forældede stil. En ombygning af parcelhus fokuserer tit på at få ændret den genkendelige, gule murstensfacade til et mere moderne og minimalistisk udtryk.

Et parcelhus har dannet ramme for den danske forståelse af hygge og hjem, og derfor skal en ombygning af dit parcelhus også ende med at give et fuldendt hjem. Når du får en parcelhus-ombygning med hjælp fra EH & Søn, sigter vi efter, at dit parcelhus bliver præcis, som du vil have det. 

Et parcelhus har en helt særlig charme, som en ombygning helst ikke skal tage fra det. Ombygning af parcelhus skal give en følelse af at have opgraderet huset, ikke ændret det totalt. Med professionel hjælp og vejledning kan jeres parcelhus få en ombygning, hvor man kan se dets historie såvel som dets fremtid.

Få professionel hjælp til ombygning af hus

Ligegyldigt om du behøver en komplet parcelhus-ombygning eller en delvis ombygning af hus med flere etager, kan du nemt få den hjælp, du behøver, hos EH & Søn. Med professionel hjælp til ombygning af hus får du ikke kun en nemmere proces, men også et flottere resultat, når huset står færdigt.

Ombygning af hus er ikke et projekt, som man bør gå i gang med uden hjælp eller rådgivning. Faktisk er det anbefalet, at man overlader alt det tekniske til eksperterne, når det kommer til ombygning af hus. På den måde er du nemlig sikret et flot og holdbart resultat, som overholder alle gældende regler på området. 

Selvom det selvfølgelig er noget af en investering, anbefaler vi altid, at I får professionel hjælp til ombygning af hus eller parcelhus. Huset skal trods alt gerne stå mange år endnu, så en ordentlig ombygning er sin vægt værd i guld.

Kontakt os på telefon 20 15 54 58 eller skriv til vores e-mail info@ehogson.dk for at høre nærmere.

Få et tilbud

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Kontakt os

EH & Søn ApS, Lyngevej 12, 2640 Hedehusene
Telefon: 2015 5458
info@ehogson.dk
CVR: 70121328

Vi udfører

  • Tilbygning​
  • Tag
  • Døre
  • Gulve
  • Isolering
  • Reparationer

Medlem af

Medlem af Dansk Byggeri