Indbydende midtpunkt - Eventcirklen indviet

"Den ser rigtig indbydende ud. Det er lige det, vi havde planlagt. Den er inspirerende og multifunktionel og så er den robust. Det skal den jo være, når den skal være ude i byrummet," sagde Joy Mogensen ved indvielsen af Eventciklen i det nye udeområde ved Kildegården.  "I mange kommuner flytter man idrætten ud af byen. Her flytter vi idrætten ind i byen og er på den måde med til at skabe en levende by. Vi bygger ikke bare huse, vi bygger også mellem husene og skaber et rum, hvor man har lyst til at blive lidt længere og måske møder nogle andre".

Samlingspunkt, fællesskab og midtpunkt var gennemgående for de forskellige interessenters oplevelse af det nye uderum.

​Birgit Pedersen, formand for Kultur- og Idræt, sagde fx.: "Hele det her udviklingsprojekt er bare så fedt. På et lille men unikt sted har vi fået samlet mange muligheder for folk  - under overskriften fællesskab. Ligesom på Musicon forventer jeg, at folk opdager det og lister ind og tænker: "hold da op!".

​Lederen af Klub Kildegården, Olav Clausen, har fulgt byggeriet på tætteste hold og sagde: "Det er fuldstændig fantastisk. En ting er at se skitser og tegninger. Jeg vidste godt, at det blev helt specielt fedt, men nu står det her. Det har været en god proces. Vi var lidt bekymrede for hvordan det skulle gå med sådan et byggeprojekt lige udenfor klubben, men vii har haft et godt samarbejde med håndværkerne. Og nu står Eventcirklen her. Nu skal vi bare i gang med at bruge den".

​De resterende elementer i det nye udeområde omkring Kildegården står færdigt i løbet af kort tid. Arkitekten bag, Jens Linnet, sagde om projektet: "Med Eventcirklen har vi skabt et midtpunkt, et fælles mødested. Vi har valgt en cirkel. Den har ingen forside eller bagside. Den er sænket ned, så den danner en tribune og den er lavet, så man kan sidde hele vejen rundt. Det er et mødested på tværs af alder og mennesker. Jeg glæder mig, til det står færdigt."

​Udeområdet færdiggøres sideløbende med Kunstens Hus, der forventes at stå klar til indvielse i slutningen af efteråret 2017

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Kontakt os

EH & Søn ApS, Lyngevej 12, 2640 Hedehusene
Telefon: 2015 5458
info@ehogson.dk
CVR: 70121328

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Vi udfører

  • Tilbygning​
  • Tag
  • Døre
  • Gulve
  • Isolering
  • Reparationer

Medlem af

Medlem af Dansk Byggeri